Siemens Solution Partner

Echipa Electroglobal deţine cunoştinţe vaste cu privire la aplicaţii şi sisteme atat industriale cat si rezidentiale, precum şi experienţă dovedită în dezvoltarea proiectelor şi implementarea de soluţii customizatede înaltă calitate, folosind produse şi sisteme din portofoliul Siemens.

 

Lenze Performance Partner

Vă oferim sprijin în alegerea soluţiei optime pentru proiectele de automatizare şi acţionări electrice. Ne recomandă know-how-ul dobândit prin traininguri regulate alături de echipele de specialişti Lenze precum şi experienţa acumulată de-a lungul timpului.

 

Philips Added Value Partner

Facem parte din reţeaua de partneri care reuneşte profesioniştii mondiali certificați de către Philips Lighting pentru expertiza în implementarea soluțiilor de iluminat, folosind corpuri de iluminat din portofoliul liderului din domeniu.

 
           

 

 

Certificarea Sistemelor de Management

Atestă stabilirea, documentarea, implementarea şi menţinerea unui sistem de management integrat în conformitate cu cerinţele standardelor de calitate, mediu, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale

 

Atestat ANRE de tip B

Electroglobal deţine atestat pentru proiectare şi executare de instalații electrice interioare pentru construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0.4 kV.

 

Certificat CE

Tablourile electrice asamblate de Electroglobal sunt conforme cu cerinţele tehnice ale standardului EN60439-1 şi îndeplinesc cerinţele esenţiale de sănătate şi securitate din Directiva de Joasă Tensiune 2006/95/CE.