Portofoliul Electroglobal  include corpuri de iluminat profesionale,  alese de la producători de referinţă, care sunt liderii în inovaţie. Cu un design modern şi sisteme optice variate, echipate cu surse convenţionale sau LED, îmbină condiţiile necesare pentru asigurarea unui mediu de lucru confortabil cu elemente de ordin estetic şi eficienţă economică, respectând totodată regulile de securitate a muncii şi standardele europene în vigoare.

Punem la dispoziţia clientului o gamă largă de soluţii adaptabile la toate tipurile de cerinţe, fie că e vorba de mediul industrial, spaţii de depozitare, sere, garaje sau spaţii comerciale, birouri. Toate sistemele de iluminat interior se pot completa cu echipamente pentru controlul automatizat al sistemului, astfel încât să rezulte un sistem de iluminat inteligent, cu implicaţii directe asupra eficienței energetice cât și a calității vieții utilizatorilor.

 

Oferim soluţii personalizate, în funcţie de nevoile clientului, inclusiv pentru medii cu, condiţii speciale, oferind un nivel înalt de rezistenţă şi fiabilitate. Aceste corpuri de iluminat au fost  dezvoltate pentru a fi folosite în zone cu pericol de explozie, temperaturi extreme şi pentru mediile în care există risc de vandalism sau distrugere involuntară.    

Oferta noastră este completă, cuprinzând şi corpuri de iluminat pentru aplicaţii de exterior în care sunt incluse iluminatul stradal, parcuri şi alei, iluminatul perimetral, spaţii sportive şi depozite logistice.

 

FAMILIILE DE PRODUSE

Corpuri pentru interior

Corpuri pentru exterior

Corpuri antiex

 

Corpuri antivandal

Corpuri pentru temperaturi extreme

Surse

 

Stâlpi 

 
 

Aflaţi rapid gamă, preţ şi disponibilitate pentru orice tip de corpuri de iluminat din categoriile de mai sus.
Trimiteţi acum o solicitare către departamentul tehnic-vanzari.