Weidmüller – Soluții de conectivitate industrială

De ce Weidmüller?

De peste 150 ani, Weidmüller este lider internațional în transmisia de energie, semnale și date în medii industriale.

Soluțiile Weidmüller sunt utilizate în unități producție moderne, tehnologie de generare a energiei și soluții de management al energiei, automatizări și software, concepte de mobilitate, precum și în sistemele eoliene și fotovoltaice.

Alături de partenerul nostru dezvoltăm continuu soluții inovatoare, durabile și utile pentru nevoile dumneavoastră individuale. Împreună stabilim standarde în conectivitate industrială.

Soluții inovatoare pentru toate industriile

Top highlights/ Produse de top

 

Blocuri terminale cu tehnologie inovatoare SNAP IN

Cablare securizată, în timp record - conductorii flexibili pot fi conectați intuitiv și fără unelte, chiar și în procesele de cablare complet automatizate.

Timpul înseamnă bani. Din acest motiv, lucrările de instalare pentru construcția panourilor trebuie efectuate tot mai rapid, de preferință în mod automatizat. În același timp, conexiunile ar trebui să fie permanent fiabile, sigure și ușor de întreținut.

Noile blocuri terminale Klippon® Connect cu tehnologia revoluționară SNAP IN a Weidmueller îndeplinesc toate aceste cerințe și sunt extrem de ușor de utilizat: conductorii torsadați fini, trebuie doar introduși în punctul de conectare, iar punctul de conectare se închide cu un clic clar și ușor de auzit. Conductorul este contactat permanent și fiabil. Pentru a elibera conexiunea, apăsați pârghia verde. Simplu, rapid, ușor.

 
 

Solutii pentru sistemele fotovoltaice

Cutii de conexiuni, soluții de monitorizare și componente pentru sistemele fotovoltaice la scară utilitară și de acoperiș.

Weidmueller oferă o gamă completă de cutii de distribuție, dispozitive de protecție la supratensiune, conectori, instrumente și componente pentru ideile dvs. inovatoare privind instalarea și protejarea sistemelor fotovoltaice. Produsele sunt standardizate și au fost dezvoltate pentru o instalare ușoară, rapidă și sigură.

Cu PV Next, Weidmüller oferă primul concept de tablou de distribuție din lume bazat pe designul standardizat al plăcii cu circuite imprimate. Avantajele: simplitate, siguranță, reducerea timpului si a costurilor. Conceptul inovator acoperă aproximativ 75% din cerințele standard de astăzi, permițând instalatorilor de sisteme fotovoltaice să lucreze mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor. Tehnologia integrată PUSH IN reduce timpii de asamblare și reduce la minim riscul de erori și consecințele rezultate.

 
 

Soluții de mobilitate electrică

Stații și cabluri de încărcare în curent alternativ pentru aplicații individuale sau business.

Vehiculele electrice joacă un rol esențial în tranziția energetică. Dar cât de repede prevalează acestea depinde în mod esențial de infrastructura de încărcare. Stațiile Weidmueller de încărcare în curent alternativ combină eficiența ridicată cu o viteză bună de încărcare și un design atractiv.

AC Wallbox HOME este o stație de încărcare configurabilă individual, cu o putere de încărcare de 11 kW sau 16 kW, cu cablu sau soclu atașat. Un adevărat all-rounder pentru casa ta.

AC Wallbox BUSINESS oferă întreprinderilor și persoanelor care desfășoară activități independente soluții ideale pentru domenii de aplicare foarte individuale. Datorită proceselor de încărcare transparente consumul de energie poate fi separat și alocat în mod clar.

Mașini automate 

Mașini automate pentru procesele de tăiere, sertizare și prelucrare profesională a cablurilor.

Un grad ridicat de automatizare pentru procesele de tăiere și sertizare standardizată poate optimiza semnificativ timpii de lucru și calitatea lucrărilor.

Faceți cunoștință cu mașinile automate Weidmueller pentru pregătirea și prelucrarea profesională și eficientă a cablurilor:

  • Sertizare rapidă a seriilor mici - CRIMPFIX ECO
  • Tăiere simplă și precisă - CUTFIX PRO FEEDER
  • Operare ușoară a secțiunilor transversale diferite - CRIMPFIX R VARIO
  • Dezizolare și sertizare automată (ferule 4-10 mm2) - CA 100 DUO
  • Dezizolare și sertizare ferule double - CRIMPFIX LZ
  • Centru de prelucrare al conductorilor - WPC 
 
 

Solicitaţi rapid preţ sau detalii: