Oferim din stoc echipamente dedicate managementului termic al tablourilor electrice, producător Alfa Electric.

 

Solicitaţi rapid informații despre stoc, preţ sau alte detalii:

 

   

Arta know-how-ului și excelența competențelor.

Calitatea produselor Alfa Electric este dovedită, fiecare dintre produse fiind testat individual. Excelența, actualitatea și punctualitatea livrării sunt cuvinte cheie și fapte. Toate acestea fac din Alfa Electric un sistem dinamic, eficient și competitiv.

 
 
 

Ventilare

Un impact vizual pozitiv este dat de designul actualizat al grilelor și de proiecția externă minimă. Înlocuirea filtrului murdar durează doar câteva secunde și nu necesită scule. Configurația specială a grilei, garnitura de etanșare din spumă și filtrul asigură un grad de protecție IP54.

Beneficii: Toate piesele turnate sunt fabricate din ABS foarte rezistent și autoextingibil. Întreținere ușoară datorită grilei frontale deschise.

Aplicații: Tablouri electrice complet echipate.

 

Încălzire

Rezistentele pentru încălzire sunt deseori necesare pentru a preveni defecțiunile sau coroziunea cauzate de temperaturile scăzute sau umiditatea ridicată în interiorul tablourilor electrice. Este posibil ca astfel de condiții să apară atunci când temperatura ambiantă este scăzută și echipamentul din incintă nu eoste alimentat sau nu reușește să disipe suficientă căldură pentru a menține temperatura incintei peste pragul minim. Cofretele exterioare, de exemplu, sunt aproape întotdeauna expuse acestor condiții.

Beneficii: Instalare rapida. Aceste produse pot fi echipate cu PTC sau Safety Switch.

Aplicații: Tablouri electrice complet echipate.

 
 

Control

Echipamentele de control al temperaturii dintr-un cabinet sunt necesare pentru a limita variatile mari de temperatura. Din aceasta familie fac parte termostatele, Higrostatele, termohigrostatele etc.

Beneficii: Diversitate.

Aplicații: Controlul temperaturii în tablouri electrice complet echipate.

Iluminat

Lampi dedicate montarii in tablourile electice de forta sau automatizare. Acestea pot fi atat LED cat si fluorescente, cu sau fara prize de serviciu incorporata.

Beneficii: Diversitate.

Aplicații: Creșterea vizibilității în interiorul tablourilor electrice.

 
 

Aer Condiționat - răcire

Compresorul rotativ are avantaje considerabile față de compresorul alternativ: printre acestea fiind cea mai mare eficiență izentropică, în principal datorită răcirii interne diferite care favorizează compresia. Absența supapelor în aspirație și volume moarte, tipice sistemelor alternative, reduce pierderea presiunii gazului.

Beneficii: Eficiență.

Aplicații: Răcirea tablourilor electrice complet echipate. 

Accesorii.

Gamă largă de accesorii pentru tablouriile electrice.

 
Specialistul nostru vă stă la dispoziție pentru mai multe detalii: Alexandru Duma, +40.7451.030.538
 

Solicitaţi rapid preţ sau detalii: