PUBLICARE ANUNŢ

Imediat după colectarea informațiilor referitoare la criteriile  de selecție și la descrierea postului pentru care se realizează procesul de recrutare și selecție, se publică anunțul respectiv pe site-uri de profil și pe pagina de cariere a firmei.

screening cv-uri

Se analizează CV-urile primite, prin raportarea experienței și formării profesionale menționate în CV la criteriile precizate în anunț. Se aleg CV-urile care corespund cel mai bine criteriilor și este programat un prim interviu de selecție.

INTERVIU PRELIMINAR

În cadrul interviului se verifică  încă o dată experiența menționată în CV, dar și alte detalii referitoare la stilul de lucru al candidatului, la abilitățile lui de rezolvare de probleme, la potrivirea dintre modul de gândire a candidatului și cultura internă Electroglobal, la potrivirea dintre stilul personal și personalitatea candidatului și echipa din care ar urma să facă parte. Se comunică răspunsuri negative candidaților respinși și se programează următoarea întâlnire cu cei selectați pentru testare sau interviu final.

TESTARE ABILITĂŢI ŞI COMPETENŢE 

În funcție de ceea ce se se cere pentru ocuparea postului respectiv se pot realiza unul sau mai multe teste. Pentru posturile care cer abilități practice se poate face probă de lucru. Se comunică rezultatele evaluării către toate persoanele evaluate și respinse și se programează încă o întâlnire cu persoana selectată.

INTERVIU FINAL ŞI OFERTARE

Se negociază și se semnează oferta de angajare. Dacă răspunsul e pozitiv se trece la inițierea demersului de angajare propriu-zisă.