Competenţa echipei Electroglobal în realizarea tablourilor electrice este apreciată atât pe piaţa naţională, cât şi pe cea europeană. Având un parteneriat de lungă durată cu fabricanții europeni de marcă, comercializăm o gamă completă de tablouri și componente pentru asamblarea diferitelor tipuri de  tablouri: de distribuţie, de automatizări, de acţionări şi de compensarea factorului de putere.

Punem la dispoziția o clienților produse la dimensiuni standard, însoţite de certificări care acoperă toate aplicațiile și care pot fi utilizate pe orice piață. În portofoliul nostru se  regăsesc: cofrete cu montaj pe perete, tablouri industriale extensibile sau monobloc cu montaj pe podea, console și pupitre de comandă, tablouri (rack-uri) pentru aplicații IT.

Alături de accesoriile standard necesare pentru cofretele și tablourile industriale din fiecare gamă, vă punem la dispoziţie componentele pentru desăvârșirea proiectului dumneavoastră, adaptate pentru toate modelele de cutii.

 

FAMILIILE DE PRODUSE

Tablouri

Cofrete

Accesorii tablouri și cofrete

 

Pupitre și rack-uri

Sisteme de bare

Echipamente pentru management termic

 

Conectică

Canale de cablu

Alte accesorii

 
 

Aflaţi rapid gamă, preţ şi disponibilitate pentru orice tip de tablou și componente pentru tablouri din categoriile de mai sus.
Trimiteţi acum o solicitare către departamentul tehnic-vanzari.