Schneider Electric este o companie globală specializată în soluții de energie și automatizare. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii pentru domeniul industrial:

  • Automatizare industrială: Schneider Electric oferă soluții de automatizare pentru optimizarea proceselor industriale. Acest lucru include sisteme de control și monitorizare, software de automatizare, echipamente de comandă și control, precum și soluții pentru comunicare și integrare.

  • Energie și distribuție: Compania furnizează produse și servicii pentru distribuția și gestionarea eficientă a energiei electrice în industrie. Acestea includ tablouri electrice, relee de protecție, echipamente de distribuție, sisteme de monitorizare a consumului de energie și soluții pentru eficiența energetică.

  • Sisteme de control industrial: Schneider Electric dezvoltă și oferă soluții de control industrial pentru diverse aplicații și industrii. Acestea includ controlere programabile, interfețe de operare, software de programare și sisteme de vizualizare.

  • Siguranța și securitatea: Compania pune accent pe siguranța și securitatea în mediul industrial. Ei oferă soluții de protecție împotriva incendiilor, sisteme de control și detectare a accesului, soluții de securitate cibernetică și produse pentru monitorizarea și înregistrarea datelor.

  • Servicii de mentenanță și suport: Pe lângă produsele lor, Schneider Electric oferă și servicii de mentenanță, asistență tehnică și suport pentru a ajuta clienții în implementarea și întreținerea soluțiilor lor industriale.