Electroglobal dispune de echipamente de acționări electrice capabile să asigure funcţionalitatea unui întreg lanț de acționare.

Acestea includ o gamă largă de convertizoare de frecvenţă de joasă tensiune, de medie tensiune și de curent continuu, cu puteri cuprinse între 0,18 kW și 4500 kW utilizate atât în aplicații de control vectorial cât și în aplicații complexe de tip servo.

În funcţie de cerinţele aplicaţiei, vă putem oferi atât motoare de curent alternativ, cât și motoare de curent continuu, în carcasă de aluminiu sau fontă, în clasele de eficienţă IE3 sau IE4, pentru un consum eficient de energie.
Venim în sprijinul dumneavoastră cu calcule de amortizare a investiției în cazul proiectelor de eficientizare energetică prin înlocuirea motoarelor în clasa de eficiență IE1, IE2 sau nonIE cu motoare din clase superioare de eficiență, IE3 și IE4.

În cazul aplicatillor complexe Electroglobal va pune la dispozitie o gamă diversificată de servomotoare și motoreductoare, caracterizate de un nivel înalt de flexibilitate și adaptabilitate. Designul este compact, iar funcţionalitatea este asigurată de alimentarea prin convertizoare de frecvenţă destinate aplicațiilor de tip servo.

Pentru completarea lanţului de acţionare vă oferim o gamă diversificată de accesorii pentru convertizoare de frecvenţă, motoare, motoreductoare şi servomotoare, pentru a asigura funcţionalitatea aplicaţiei dumneavoastră la nivelul aşteptărilor.

 

FAMILIILE DE PRODUSE

 

Motoreductoare

Accesorii acționări electrice

 
 
 

Aflaţi rapid gamă, preţ şi disponibilitate pentru orice tip de echipamente și accesorii pentru acționări electrice din categoriile de mai sus.
Trimiteţi acum o solicitare către departamentul tehnic-vanzari.