Misiunea companiei Philips Lighting este de a asigura experiențe care ajută la îmbunătățirea stilului de viață. Liderul mondial dezvoltă soluţii economice de iluminat şi aplicaţii inovatoare, se adresează atât pieţei profesionale, cât şi celei de consum. Ţine pasul cu schimbările aduse de industria 4.0 prin utilizarea IoT (Internet of Things) în scopul transformării caselor, clădirilor și a spațiilor publice.

În anul  2004 Electroglobal devine partener Philips, dezvoltând împreună proiecte de iluminat tot mai complexe, mulate pe profilul şi nevoile beneficiarilor.

Anul 2016 marchează un moment important, graţie certificării Value Added Partner. Aceasta este oferită drept recunoaştere pentru expertiza în implementarea soluțiilor de iluminat Philips, dovedită în proiecte de complexitate mare, cu integrarea sistemele de control Dynalite.

În colaborare cu reprezentanţii Philips din teritoriu, dezvoltăm cele mai bune soluţii de iluminat pentru clienţii noştri. Calitatea şi fiabilitatea corpurilor de iluminat Philips ne ajută să oferim soluţiile optime, adaptate bugetului, urmărind totodată şi reducerea consumului energetic.