Electroglobal este furunizor exclusiv VYRTYCH pe piața din România.

Compania VYRTYCH are o experienta de peste 28 de ani si este unul  dintre principalii producatori din domeniul iluminatului in Republica Ceha, fiind specializată în dezvoltarea și producția de corpuri de iluminat pentru aplicații speciale, cum ar fi echipamente de iluminat pentru zone cu pericol de explozie, iluminat industrial cu grad ridicat de protecție împotriva pătrunderii apei și prafului (IP54 - IP68), iluminat pentru temperaturi ambientale extreme și pentru zone cu risc ridicat de deteriorare (antivandal). Aceste produse sunt evidențiate de parametrii tehnici de nivel superior.

 

Solicitaţi rapid preţ sau detalii:

 

 

Corpuri de iluminat ANTI-EX

Corpuri de iluminat antiex proiectate, fabricate și atestate pentru funcționarea în medii cu atmosferă potențial explozivă. Prin atmosfera exploziva intelegem un mediu cu un amestec de gaze inflamabile, ceață, vapori sau praf în atmosfera. Principalii factori pentru declansarea unei explozii sunt: oxigenul din aer, substanța inflamabilă și sursa de aprindere.

Zonele cu pericol de explozie se clasifica în urmatoarele mari categorii:

Praf:

Zona 20: Spațiul în care praful este prezent pe perioade lungi, frecvent sau în permanență sub formă de nor sau pulbere combustibilă în aer.

Zona 21: Spațiul în care praful e posibil să apară ocazional în condiții normale de funcționare sub formă de nor sau pulbere combustibilă în aer este.

Zona 22: Locul unde este foarte puțin probabil să apară praf sub formă de nor de pulbere combustibilă în aer în stare de funcționare normală, dar dacă apare, persistă doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Gaz, vapori sau ceață:

Zona 0: Spațiul în care în permanență, în mod frecvent sau pentru perioade lungi de tip este prezent un mediu exploziv format la contactul substanțelor inflamabile sub formă de gaz, vapori sau ceață cu aerul.

Zona 1: Locul în care este posibil să apară ocazional în stare de funcționare normală un mediu exploziv format la contactul substanțelor inflamabile sub formă de gaz, vapori sau ceața cu aerul.

Zona 2: Locul în care nu este probabil să apară un mediu exploziv format la contactul substanțelor inflamabile sub formă de gaz, vapori sau ceața cu aerul, dar care apare durează o perioada scurtă de timp.

 

GREY-N-LED: Antipraf, proiectat pentru iluminarea zonelor cu pericol de explozie.

EXTEND-EX-P-LED: Rezistent la praf, cu rezistență împotriva stropirii apei, pentru zonele de iluminat cu pericol de explozie.

EXTEND-EX-LED: Rezistent la praf, cu rezistență împotriva stropirii apei, pentru zonele de iluminat cu pericol de explozie.
 
 
FILA-N-LED: Rezistent la praf, cu rezistență la stropire este proiectat pentru zone cu pericol de explozie. Folosit în principal în cabine de vopsitorie și ateliere de vopsitorie.
 
 
PITBUL-EX-LED: Antipraf, cu rezistență la stropirea apei este proiectat pentru zone de iluminat cu pericol de explozie.